Beoordelingen van Thai Jasmine Groningen

Recente recensies van Thai Jasmine Groningen

5 sterren na 303 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden laten bezorgen. Stipt op tijd, netjes ingepakt en heerlijke geurige gerechten.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, snelle & vriendelijke bezorging en zeker zo belangrijk, heerlijk eten! Aanrader.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar bestelling kwam erg laat

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Goede en verse kwaliteit, als altijd.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, erg lekker

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, helaas wel koud bij bezorging..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch goed!!!!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontdekte ik bij thuiskomst dat voor beide hoofdgerechten de rijst ontbrak! Daarnaast moet ik zeggen dat de smaak- verfijning en betovering evenals de laatste keer dat wij ophaalden ook nu ontbrak. Jammer want juist dat maakte dat wij regulars waren bij Jasmine.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was in 1 woord: heerlijk! Veel groente, lekker pittig en verfijnd van smaak. Goed verpakt ook. Geen gemors, zelfs niet met de soep.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren wederom zeer smakelijk. Helaas liet het eten ditmaal lang op zich wachten en was het eten minder warm dan de vorige keer.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed. Hoop dat thuisbezorgen blijft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 3 kwartier te laat, eten weer lauw, niet gare boontjes ertussen

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging ook top!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel, goed verpakt en vriendelijk personeel

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk en ook de service was goed!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar niet warm. het knapperige eten was vochtig bij aflevering. de chauffeur deed meerdere leveringen en ik vroeg me af waarom we hogere bezorgkosten (+ fooi) betalen

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en uitstekend eten!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Nog nooit gehaald, altijd bij jullie in de zaak gegeten. Maar kwaliteit was hetzelfde. Heerlijk gegeten.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uitstekend en was nog warm toen het werd bezorgd. Bezorging keurig op tijd.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en superrr lekkerrr gegeten! Nu al zin in een volgende keer!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk (vega) gegeten, zoals gewoonlijk, authentieke smaken, veel verschillende groenten en top op tijd bezorgd!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel tegen, veel te koud, ondanks dat het te vroeg werd bezorgd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima zoals altijd

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate wel erg forse hompen kip.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beter dan de rest tot nu toe. Bijzonder

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu voor de derde keer bij jullie besteld maar het was nu weer koud Ook de Springrolls en eten gelijk in de magnetron moeten stoppen is jammer Gr K

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, wel wat afgekoeld helaas. Maar heel erg van genoten!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn dat de maaltijden geseald worden bij ophalen.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt niet normaal lekker dit eten! Wil het iedereen aanraden!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van de Thaise keuken. Alles was lekker, van de spring rolls tot de heerlijke sate, van de mooie vis tot de curry met eend. En daarbij heerlijk geurige rijst. Alles keurig thuisbezorgd op de door ons gewenste tijd. Helemaal top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Thai Jasmine is altijd genieten, ook als het eten thuis wordt bezorgd. Een echte aanrader voor liefhebbers van de Thaise keuken.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd. Fijn dat er ook kleinere porties besteld kunnen worden!!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De G43. Kaeng Karie Jay large was erg lekker! Alleen vinden we het jammer dat er qua vegan opties geen spicy varianten zijn. Misschien kunnen jullie een spicy vegan curry aan het menu toevoegen?

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en verse gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, supergoed

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd en het was erg lekker! Het was echter wel vrij lauw tot koud aan het worden, dat vond ik erg jammer

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd zo lekker! Misschien zou ik het wel leuk vinden om iets meer te zien of er opties ook veganistisch kunnen worden etc.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Tom kha. Jammer dat er nauwelijks groente in de viscurry zit zoals in de andere currys wel het geval is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, extreem lekker hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel lang maar het was erg lekker.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hetveten was heerlijk. Je betaald best een aardige prijs maar het is ook echt heel lekker. De bezorger was 15 min te vroeg. Op zich niet erg, maar kwam ons slecht uit.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Authentieke smaken.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt alles is top

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! En ondanks mijn wensen kon alles geregeld worden. Helemaal top geregeld

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje koud, eerdere ervaringen beter

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben nog nooit in Thailand geweest maar houd erg van Thais eten. Dit was vers, tasty en puur. Maar ja, ik heb er geen verstand van.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten waren heerlijk! Alles was ook goed verpakt; thuis was alles nog warm na een half uur rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Hier kom ik zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Herinneringen uit Thailand kwamen weer boven... heerlijk gegeten!! Een heerlijke smaakbeleving!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en goed verpakt, heel handig zo! Het eten was echt heerlijk. We hebben genoten!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en super sevice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een smaaksensatie! Alles is zo smaakvol en met zorg bereid! Bestel je een curry met garnalen dan hoef je die niet zoals bij de meeste zaken te zoeken in de saus maar krijg je een bak vol! De prijs is het zeker waard! Wij vinden Thai Jasmine elke keer weer een feestje en de bezorgers beleefd en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een tevreden klant geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!! Pittige gerechten met een heerlijke smaak😊. De saté was niet zoals in Thailand, daar zit meer pinda door en de stukjes zijn kleiner. Maar desondanks was de smaak lekker... Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt. Het bezorgen duurde een beetje lang (ongeveer een uur) en het had ook iets warmer gekund, maar verder: heel lekker.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging: vriendelijke aardige jongen maar helaas een uur later dan afgesproken

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Natuurlijk verkeken op de hoeveelheid. De kokosromige Thom kha Kai soep is al zo goed gevuld, dat daarna twee hoofdgerechten voor twee personen eigenlijk te veel is. De reepjes biefstuk van G78. Neua Phad Takrai large heerlijk en qua pittigheid uitstekend in balans: ondanks de scherpte blijf je de knapperige groenten (Geen slappe hap, en daar hou ik van) proeven. Erg smaakvol. Lekker!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijk! Altijd een traktatie!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kaengkarie jay en med mamuang jay waren oké. We vonden weinig verschil op vegetarisch vlak. Bij de Sawadee bestel ik altijd een extreem heerlijke khow phad. Dit herkende ik in de extra fried rice. Maar helaas, hier was het gewoon een saaie naar ei smakende rijst. Viel heel erg tegen

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas minder eend in de curry als wat ik gewend ben. Verder altijd goed van smaak. Gevraagd en duidelijk aangegeven in de bestelling om de bestelling om 19.15 te bezorgen. Bezorger stond om 18.50 al voor de deur. Niet helemaal de afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten en de bezorging was mooi vlot.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tiijd bezorgd. Heel fijn dat dat kan hier in Haren. Via thuisbezorgd kan Thais eten niet hier worden besteld, maar wel bij Thai Jasmine rechtstreeks. Blij mee!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit voor een bezorging maaltijd!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste eten wat ik besteld heb, en dat al voor de tweede keer. Constante kwaliteit. Kan niet wachten om er te eten wanneer het weer kan. Vriendelijke bezorging

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, alles!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging en heerlijk gegeten!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, maar de boontjes waren hard en niet gaar.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Adíala altijd heerlijk eten en goede bediening! Helemaal top!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeelijk zoals altijd, op tijd, vriendelijke bezorger en corona proof!!!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Came a bit late even though I ordered at around 12 pm (to come at 6)

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Heerlijk, snel bezorgd en goed op temperatuur! Binnenkort weer bestellen!!!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker aanrader. Netjes thuisbezorgd en smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijjk, smaakzaam. en keurig bezorgd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestell altijd beef de ene keer zit er genoeg bij en de andere keer veel te weinig hangt er zeker af wie de kok is

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 3 kwartier te vroeg

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede kwaliteit en op tijd bezorgd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: Super lekker!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje te laat vanwege drukte. Het eten was superlekker! Enorm van genoten.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en weer heel lekker. Die 'kleine' porties zijn precies groot genoeg

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten wel stevig aan de prijs, helaas bijna koud toen het bezorgd werd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel tevreden, stipt zes uur werd het eten bezorgd. Alle gerechten waren heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Fried Rice ook zeer smakelijk.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en goed warm gebleven. En mooi op tijd bezorgd

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En zeer ruime porties! Gaan we zeker vaker doen!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en supersnelle bezorging, super

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T duurde even (75 minuten), maar het eten was super lekker. Hartelijk dank.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zoals altijd!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangevinkt: bezorging om 18u15. De bezorger staat al voor de deur om 17u50. Waar slaat dit op ? We hebben het halfkoud moeten eten want waren er nog niet klaar voor. En als we om 18u00 thuis zouden komen ? Veilige marge zou je denken, maar dan was de bezorger weer teruggegaan en hadden wij geen eten gehad, en wel het geld kwijt ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker !

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, tijdige bezorging, had iets warmer gekund, was wat afgekoeld.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker maar lauw! (De bakjes moeten worden omwikkeld door alufolie)

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vegetarische schotel was ok. Andere schotel iets minder: naar mijn smaak teveel vlees in verhouding tot hoeveelheid groente. En gerecht was te zoet.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas misten we de saté. Ik had bij de bestelling aangegeven dat ik het niet warm wilde, aangezien we het later op de dag wilden eten. Het was echter wel opgewarmd. Misschien kan dit niet anders, maar dan had ik het later opgehaald. Eten was heerlijk

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! als altijd. Wij eten vegan en wellicht nog mogelijk het assorti uit te breiden.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Bedankt en we komen zeker terug!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer supersnel (binnen 30 minuten) en superheerlijk! De kleine porties zijn voor mij meer dan voldoende, dus dan is het nog goedkoop ook

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. We moesten er echter wel lang op wachten (een half uur na de afgesproken tijd), wat de temperatuur van het eten niet ten goede kwam. Jammer want dit zijn we niet gewend van Thai Jasmine

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke maaltijd! Voor herhaling vatbaar.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd heerlijk! Het liefst zou ik ook Tom Kha Kai en Yum Neua als lunchgerecht bestellen.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooo lekker! Porties zijn groot, kan er gemakkelijk twee keer van eten. Ik had vis besteld en daar zat echt veel in, en erg smaakvol!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed te eten. Alleen weer te laat met bezorgen

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heerlijk!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een genot toch steeds. Werkelijk heerlijk! Bezorging perfect zelfs in Paterswolde.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we gesmuld! Een aantal lunchgerechten besteld zodat we van alles konden proeven, allemaal even lekker! En als klap op de vuurpijl een heerlijk toetje: sticky rice met mango, fantastisch! En zo ontzettend fijn dat jullie ook in Haren bezorgen, dat maakte mijn verjaardag extra leuk!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen gaat makkelijk, eten snel bezorgd. Heerlijk gegeten.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ronduit geweldig!!! Vers en smaakvol!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu de horeca gedwongen wordt om ook aan huis te bezorgen, bestel ik hier graag. Kwaliteit en kwantiteit van het eten is dik in orde!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia’s waren slap! Curry was wel lekker.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten; vlotte bediening!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed gegeten en op tijd en keurig afgeleverd!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijkr em op tijd bezorgd.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten en keurig op tijd om af te halen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten, besteld op de website zelf, snelle service, eten was nog warm

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was verrukkelijk. Tom kha kai vooraf, dit was een ware smaaksensatie en daarna een curry, rijst, noedels en sateh. Genoten. Prijs aan de hoge kant maar dat maken ze wel waar.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit, zeer lekker eten!!! Zeker aan te raden.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee heerlijke gerechten besteld en opgehaald. Op tijd klaar en super smakelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best thai food in The Netherlands!!!! Amazing! Thank you!!!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En netjes op het aangegeven tijdstip bezorgd :)

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom genieten. Iedere keer weer dezelfde hoge kwaliteit leveren. Een stevig compliment waard.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht dat we hadden besteld hebben we vaker bij/ van hen gehad, het zag er echter niet hetzelfde uit en smaakte ook niet zo. Het was erg scherp waar we niet tegen kunnen. Toen we daar over belden, kregen we alsnog een ander gerecht dat binnen no time bezorgd werd. Het was heerlijk en heel puur van smaak. De service is prima. Een aanrader!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten, echt een aanrader!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten best oké maar niet zo vers, alsof het al wat te lang had gestaan. Jammer want het is dan ook geen uitnodiging om daar te gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is als altijd erg lekker! Alleen witte rijst gekregen ipv gebakken rijst met ei. En de bezorging heeft zeker een uur en 20 min op zich laten wachten. Wel weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Heel grote porties!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maaltijd gegeten. Kao mamuang was super!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fast delivery and super tasty food!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met veel smaak en goede ingrediënten. Wel aan de dure kant, maar zeker het geld waard. De bezorging krijgt 4 sterren in plaats van 5 omdat het ongeveer een kwartier eerder was bezorgd dan de tijd die we hadden aangegeven.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en snel bezorgd!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede service

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed te eten en op tijd bezorgt

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was great: - the food was tasty and high quality - delivery was in-time we really enjoyed our meal

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Tom Kha Kai soep. Minder goed dan we gewend zijn bij Thai Jasmine. Dit keer niet te zout. (Dat was vorige week het geval). Wij misten echter wel weer citroengras en gember. Wij waren groot fan van deze soep van u. We hopen dat de soep weer net zo goed wordt als voorheen, dus ook met voldoende Thaise kruiden (zoals citroengras en gember) en niet te zout. Dat zou geweldig zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zou om 18.15 bezorgd worden, maar het werd 19.15. Heb nog snel een paar happen genomen want moest de trein halen.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Vriendelijke bezorger. Helemaal top!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was op tijd en smaakte erg lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Super!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim1,5 uur voordat de bestelling werd afgeleverd. De loempia's ontbraken , het eten was nauwelijks warm , de soep lekte , de pinda saus over de saté was net water. de curry had nauwelijks smaak. dit zijn wij niet gewend van de Jasmijn!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Jasmine heeft een flexibele opstelling bij food wensen. Zolang de ingrediënten in huis zijn is erg veel mogelijk. Verpakkingen van de soep. salade en gerechten, sterk en praktisch. Groenten knapperig en lekker veel. Veganistisch mogelijk ook bij de curry’s.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en top bezorger :-)

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vol van smaak. Netjes verpakt bij afhalen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duur

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm. Attent dat er even gebeld werd dat het iets later werd vanwege grote drukte (ca. half uurtje)

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Viel eigenlijk een beetje tegen. 1e keer voor mij om online te bestellen ipv in restaurant af te halen. Groenten zijn normaal gesproken super knapperig, vers en kleurrijk. Alles was nu kapot gekookt, grijs. Alsof het uren had opgestaan. Ook de kip was niet lekker, ook grijs en allemaal kleine afsnijsels leek het wel. Zonde, ben veel beter gewend van de beste Thai in de stad!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om ook in deze tijd nog steeds van jullie gerechten te genieten!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top en bezorging ook! 4 sterren voor het eten: er is altijd ruimte voor nog meer kwaliteit (weet nog niet wat☺️) voor herhaling vatbaar

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken heerlijk.. maar was niet warm. Terwijl ik op binnen 500 meter woon, volgens mij was het te kort opgewarmd

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle producten zeer verzorgd en smaakzaam bereid. Voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging was op afgesproken tijd. Zeker een aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één kip, één rund en één vis gerecht besteld. Helaas geen vis gekregen maar twee keer kip. Die saus (groene curry) viel tegen. Had een gekke smaak

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ben ik super tevreden met mijn bestelling.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker gegeten en precies om 19.00uur bezorgd!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, maar belangrijker, H E E L erg lekker. Echt authentiek (we zijn in Thailand geweest). Smullen maar, en de porties Large zijn ook echt Large. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Fijn dat het ook in Haren weidt bezorgd. Kleine lekkage van de curry, maar werd netjes opgelost.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, één van mijn favoriete restaurants!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality and Service were as expected (superb) Delivery was in "In-Time" Everything was smooth many Thanks Thai Jasmine )) PS I'm missing some assortment for noodles in Ur Online Minu, but is it manageable ))

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Fantastische service.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was erg goed! We willen zeker nog een keer komen. Het was alleen erg jammer dat de loempias niet getimed waren met het verpakken van het eten vermoedelijk. Daardoor moesten we bij komst op onze loempias wachten maar was ons eten bij thuiskomst lauw. De smaak is ontzettend overtuigend maar het zou fantastisch zijn als het eten warm was geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Voldoende vlees en groente. De kleinere portie was prima voor 1 persoon. Ook bezorging was top. Snel geleverd en beleefd. En vanwege m'n verjaardag een kleine extraatje gekregen. Aanrader!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst dat ik gebruik kon maken van bezorging in mijn wijk. En voorlopig ook de laatste keer. 2 keer gebeld omdat het eten nog niet was gearriveerd. Uiteindelijk was het eten er 35 minuten te laat en was het inmiddels koud geworden . Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. De bezorging was exact op tijd. Voor herhaling vatbaar

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag veel te vroeg bezorgt. Vandaag een small menu besteld ipv large veel paddestoelen weinig ossenhaas

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, precies op tijd geleverd

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging niet van toepassing . Zelf gehaald

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en bezorgen was snel

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Wel aan de prijzige kant.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en bezorging ook redelijk snel aangezien dat we ver van de restaurantlocatie wonen.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery. Delicious food. Only negative point I have is the way the food is packed.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken! Authentiek.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai Jasmine is al bijna 3 jaar mijn feestje op zondag! Heerlijke curry's, vriendelijk personeel en een perfecte portie! *****

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles kwam prima op temperatuur aan en de maaltijden waren heerlijk. Bezorging was keurig!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk met t hele gezin gegeten van de verschillende curries Doordat de gele curry niet scherp is kunnen ook de jongste kinderen mee eten. Heel fijn dat t nu ook bezorgd wordt en dat er ook nog wat meer keuze is. Wij bestellen snel weer eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak echt helemaal niks aan te merken.echt gewoon super de eend was heerlijk. Maar had om extra pittig gevraagd. Het was totaal niet pittig. Dat vond ik wel jammer als ik thais eet moet het echt pittig zijn

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de Phad Phed Kip besteld en die was HEERLIJK. De kleine portie is groot genoeg voor één persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, elke keer weer. De tom yum koeng mag iets minder zoet, maar voor de rest was alles geweldig.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Tot aan de voordrur bezorgd, aanrader.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always fantastic food

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd, je ziet dat het met zorg vacuum is verpakt. Top!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekker vers en pittig

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn van Thai Jasmine. Erg fijn dat ze nu ook in Haren bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en goed op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega groene curry was heerlijk. Veel voor één persoon. Bezorger vergat een biertje maar is die later alsnog komen brengen. Top service!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging duurde langer dan we gewend zijn. Normaal is het eten er binnen een half uur, nu duurde het ruim een uur.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rode curry met beef gehad. Echt een aanrader!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service. Bestelling kan door fout in boekingsysteem uren te vroeg, werd opnieuw bezorgd op gevraagde tijd met enkele aanvullende bijgerechten voor ongemak.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, maar het teveel afgekoeld toen het aankwam per fietskoerier

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Snelle bezorging!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Grote porties en perfect op tijd geleverd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bij de beste Thai in Groningen

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groene curry van Thai Jasmine is mijn favoriet. Erg smaakvol met lekker veel groente. De nieuwe bezorgdienst was erg snel. Een half uur na bestellen werd het eten al afgeleverd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was lauw en vlees van de kipsaté was biet zo.lekker als normaal.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: super lekker!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd terwijl de afstand best ver was. Eten was warm en lekker! Bedankt

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk! Beste Thaise eten!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk: Uitstekend!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker en goed verpakt take away.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er erg snel, top! Van een van de gerechten hadden we echter verwacht dat het een wokgerecht was, maar bleek dat niet te zijn. Over de kwaliteit waren we zeer tevreden!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gew oon lekker

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, thuis bezorgd en een prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de loempiaatjes bijna koud en dan worden ze taai, dus die hebben we weg moeten gooien. De rest was gelukkig wel op termperatuur en was heerlijk zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en net zo lekker als in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De gerechten werden in een keurige verpakking gebracht. De porties zijn ruim voldoende en de smaak is fantastisch. Een zekere aanraden. We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste Thai ooit!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zorgvuldig verpakt en de bezorging was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de meest lekkere authentieke Thai van Groningen. Iedere keer weer. Nu ook in Corona-tijd gewoon thuisbezorgd. Heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en werd precies op tijd bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd. Had alleen wat warmer gemogen, heb het nog even in de oven gezet. Verder perfect :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals we bij u gewend zijn en de bestelling was keurig op tijd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Ik had het alleen voor 6:30 besteld en kreeg het al om 5.45.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op het afgesproken tijdstip kwam de bestelling. We hebben heerlijk gegeten zoals altijd bij Thai Jasmine! Wel is het handig om bij de spicey salad 3 pepers te zetten. Daar hadden we ons op verkeken🥵

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, top, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds ontzettend lekker gegeten. En thuisbezorgd deze keer. Echt een super service! Bedankt allemaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker bij Thai Jasmine gegeten en besteld, maar bij deze bestelling waren we minder tevreden. Het eten was niet zoals we gewend zijn, zo was mijn saus geschift en was het eten vrij vettig. Erg jammer, want zoals gezegd hebben we betere ervaringen gehad. Hopelijk was het eenmalig. De bezorging was top.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam ruim half uur te laat. Heb gebeld, bezorger was net onderweg, duurde toen nog tijdje voordat hij kwam. Hij kon het adres niet vinden zei hij. En er zat veel vocht bij het eten, was bijna soep met vlees en groente erin. Ben dat niet gewend van Thai Jasmine. Kwaliteit in restaurant stukken beter.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, bezorging op tijd. Beste Thai van Groningen!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top aldus zoon. En daar ben ik het mee eens.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kleinere portie is voldoende voor 1 persoon. Lekker veel verse groente.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, het was redelijk warm, maar dat blijft een uitdaging met bezorgen. Eten was er lekker snel! Binnen 20 min.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel. En het was heerlijk!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het erg jammer dat het eten heel erg koud was en dus moesten opwarmen in de magnetron. Verder was het prima van smaak.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed gekruid en ruime porties. Super dat we deze heerlijkheden nu ook thuis kunnen eten.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten Thailand in huis, keurige bezorger helemaal coronaproof🇹🇭👍👌

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; heerlijk eten! Snel bezorgd. Weer voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals je gewend bent in het restaurant. Lekker op smaak. Netjes op tijd bezorgt en keurig op een krukje voor de deur gezet. Dikke pluim voor dit idee om zo te presenteren in de corona tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén van de vier gerechten viel ietsje tegen. De rest was voortreffelijk. Het eten komt in originele verpakking, waarvan het plastic helaas niet heel eenvoudig was te verwijderen. Niettemin is Jasmin een absolute aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel eten tijdig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds heerlijke thaise gerechten. Sommige gerechten waren echter bijna lauw, (bij afhalen) dat kan nog beter. En ik blijf me ergeren aan die verpakking. Als je het plastic eraf haalt gaat dat altijd in stukjes en doordat er geen deksels opzitten kun je restjes niet makkeljjk bewaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Blijft het beste Thai testaurant.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten, met heerlijke smaken. Top eten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld om 1700 uur. Aangegeven dat ik het om 1815 zou afhalen. Precies om 1815 was ik daar en de bestelling was klaar. Het eten was top👍🏾