Beoordelingen van Thai Jasmine Groningen

Recente recensies van Thai Jasmine Groningen

5 sterren na 104 reviews

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken heerlijk.. maar was niet warm. Terwijl ik op binnen 500 meter woon, volgens mij was het te kort opgewarmd

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle producten zeer verzorgd en smaakzaam bereid. Voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging was op afgesproken tijd. Zeker een aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één kip, één rund en één vis gerecht besteld. Helaas geen vis gekregen maar twee keer kip. Die saus (groene curry) viel tegen. Had een gekke smaak

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ben ik super tevreden met mijn bestelling.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker gegeten en precies om 19.00uur bezorgd!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, maar belangrijker, H E E L erg lekker. Echt authentiek (we zijn in Thailand geweest). Smullen maar, en de porties Large zijn ook echt Large. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Fijn dat het ook in Haren weidt bezorgd. Kleine lekkage van de curry, maar werd netjes opgelost.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, één van mijn favoriete restaurants!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality and Service were as expected (superb) Delivery was in "In-Time" Everything was smooth many Thanks Thai Jasmine )) PS I'm missing some assortment for noodles in Ur Online Minu, but is it manageable ))

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Fantastische service.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was erg goed! We willen zeker nog een keer komen. Het was alleen erg jammer dat de loempias niet getimed waren met het verpakken van het eten vermoedelijk. Daardoor moesten we bij komst op onze loempias wachten maar was ons eten bij thuiskomst lauw. De smaak is ontzettend overtuigend maar het zou fantastisch zijn als het eten warm was geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Voldoende vlees en groente. De kleinere portie was prima voor 1 persoon. Ook bezorging was top. Snel geleverd en beleefd. En vanwege m'n verjaardag een kleine extraatje gekregen. Aanrader!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst dat ik gebruik kon maken van bezorging in mijn wijk. En voorlopig ook de laatste keer. 2 keer gebeld omdat het eten nog niet was gearriveerd. Uiteindelijk was het eten er 35 minuten te laat en was het inmiddels koud geworden . Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. De bezorging was exact op tijd. Voor herhaling vatbaar

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag veel te vroeg bezorgt. Vandaag een small menu besteld ipv large veel paddestoelen weinig ossenhaas

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, precies op tijd geleverd

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging niet van toepassing . Zelf gehaald

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en bezorgen was snel

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Wel aan de prijzige kant.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en bezorging ook redelijk snel aangezien dat we ver van de restaurantlocatie wonen.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery. Delicious food. Only negative point I have is the way the food is packed.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken! Authentiek.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai Jasmine is al bijna 3 jaar mijn feestje op zondag! Heerlijke curry's, vriendelijk personeel en een perfecte portie! *****

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles kwam prima op temperatuur aan en de maaltijden waren heerlijk. Bezorging was keurig!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk met t hele gezin gegeten van de verschillende curries Doordat de gele curry niet scherp is kunnen ook de jongste kinderen mee eten. Heel fijn dat t nu ook bezorgd wordt en dat er ook nog wat meer keuze is. Wij bestellen snel weer eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak echt helemaal niks aan te merken.echt gewoon super de eend was heerlijk. Maar had om extra pittig gevraagd. Het was totaal niet pittig. Dat vond ik wel jammer als ik thais eet moet het echt pittig zijn

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de Phad Phed Kip besteld en die was HEERLIJK. De kleine portie is groot genoeg voor één persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, elke keer weer. De tom yum koeng mag iets minder zoet, maar voor de rest was alles geweldig.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Tot aan de voordrur bezorgd, aanrader.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always fantastic food

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd, je ziet dat het met zorg vacuum is verpakt. Top!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekker vers en pittig

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn van Thai Jasmine. Erg fijn dat ze nu ook in Haren bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en goed op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega groene curry was heerlijk. Veel voor één persoon. Bezorger vergat een biertje maar is die later alsnog komen brengen. Top service!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging duurde langer dan we gewend zijn. Normaal is het eten er binnen een half uur, nu duurde het ruim een uur.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rode curry met beef gehad. Echt een aanrader!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service. Bestelling kan door fout in boekingsysteem uren te vroeg, werd opnieuw bezorgd op gevraagde tijd met enkele aanvullende bijgerechten voor ongemak.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, maar het teveel afgekoeld toen het aankwam per fietskoerier

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Snelle bezorging!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Grote porties en perfect op tijd geleverd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bij de beste Thai in Groningen

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groene curry van Thai Jasmine is mijn favoriet. Erg smaakvol met lekker veel groente. De nieuwe bezorgdienst was erg snel. Een half uur na bestellen werd het eten al afgeleverd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was lauw en vlees van de kipsaté was biet zo.lekker als normaal.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: super lekker!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd terwijl de afstand best ver was. Eten was warm en lekker! Bedankt

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk! Beste Thaise eten!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk: Uitstekend!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker en goed verpakt take away.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er erg snel, top! Van een van de gerechten hadden we echter verwacht dat het een wokgerecht was, maar bleek dat niet te zijn. Over de kwaliteit waren we zeer tevreden!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gew oon lekker

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, thuis bezorgd en een prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de loempiaatjes bijna koud en dan worden ze taai, dus die hebben we weg moeten gooien. De rest was gelukkig wel op termperatuur en was heerlijk zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en net zo lekker als in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De gerechten werden in een keurige verpakking gebracht. De porties zijn ruim voldoende en de smaak is fantastisch. Een zekere aanraden. We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste Thai ooit!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zorgvuldig verpakt en de bezorging was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de meest lekkere authentieke Thai van Groningen. Iedere keer weer. Nu ook in Corona-tijd gewoon thuisbezorgd. Heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en werd precies op tijd bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd. Had alleen wat warmer gemogen, heb het nog even in de oven gezet. Verder perfect :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals we bij u gewend zijn en de bestelling was keurig op tijd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Ik had het alleen voor 6:30 besteld en kreeg het al om 5.45.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op het afgesproken tijdstip kwam de bestelling. We hebben heerlijk gegeten zoals altijd bij Thai Jasmine! Wel is het handig om bij de spicey salad 3 pepers te zetten. Daar hadden we ons op verkeken🥵

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, top, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds ontzettend lekker gegeten. En thuisbezorgd deze keer. Echt een super service! Bedankt allemaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker bij Thai Jasmine gegeten en besteld, maar bij deze bestelling waren we minder tevreden. Het eten was niet zoals we gewend zijn, zo was mijn saus geschift en was het eten vrij vettig. Erg jammer, want zoals gezegd hebben we betere ervaringen gehad. Hopelijk was het eenmalig. De bezorging was top.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam ruim half uur te laat. Heb gebeld, bezorger was net onderweg, duurde toen nog tijdje voordat hij kwam. Hij kon het adres niet vinden zei hij. En er zat veel vocht bij het eten, was bijna soep met vlees en groente erin. Ben dat niet gewend van Thai Jasmine. Kwaliteit in restaurant stukken beter.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, bezorging op tijd. Beste Thai van Groningen!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top aldus zoon. En daar ben ik het mee eens.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kleinere portie is voldoende voor 1 persoon. Lekker veel verse groente.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, het was redelijk warm, maar dat blijft een uitdaging met bezorgen. Eten was er lekker snel! Binnen 20 min.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel. En het was heerlijk!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het erg jammer dat het eten heel erg koud was en dus moesten opwarmen in de magnetron. Verder was het prima van smaak.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed gekruid en ruime porties. Super dat we deze heerlijkheden nu ook thuis kunnen eten.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten Thailand in huis, keurige bezorger helemaal coronaproof🇹🇭👍👌

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; heerlijk eten! Snel bezorgd. Weer voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals je gewend bent in het restaurant. Lekker op smaak. Netjes op tijd bezorgt en keurig op een krukje voor de deur gezet. Dikke pluim voor dit idee om zo te presenteren in de corona tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén van de vier gerechten viel ietsje tegen. De rest was voortreffelijk. Het eten komt in originele verpakking, waarvan het plastic helaas niet heel eenvoudig was te verwijderen. Niettemin is Jasmin een absolute aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel eten tijdig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds heerlijke thaise gerechten. Sommige gerechten waren echter bijna lauw, (bij afhalen) dat kan nog beter. En ik blijf me ergeren aan die verpakking. Als je het plastic eraf haalt gaat dat altijd in stukjes en doordat er geen deksels opzitten kun je restjes niet makkeljjk bewaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Blijft het beste Thai testaurant.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten, met heerlijke smaken. Top eten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld om 1700 uur. Aangegeven dat ik het om 1815 zou afhalen. Precies om 1815 was ik daar en de bestelling was klaar. Het eten was top👍🏾